FıRıNCı, EKMEK ALMAYA GELEN AK PARTILI çOCUğA HAKARETLER EDIP SATış YAPMADı

Seçim sonuçlarının ardından İstanbul'da skandal bir olay yaşandı. Sultangazi'de bir esnafın ekmek almaya gelen AK Partili çocuğa söyledikleri pes dedirtti.

"KÖPEKLERE EKMEK SATMIYORUZ"

Küçük çocuğa AK Partili olduğu için ekmek satmayan esnaf, bununla da yetinmeyip hakaretler savurdu. Esnaf, "Köpeklere ekmek satmıyoruz" diyerek küçük çocuğu geri çevirdi.

BIÇAK ÇEKTİ

Olaya tepki göstermek için fırına giden çocuğun yakınları, esnafa tepki gösterdi. Esnaf o anlarda geri adım atmayıp, çocuğa ve yakınlarına bıçak çekerek dükkandan kovdu.

BELEDİYE İNCELEME BAŞLATTI

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, fırınla ilgili inceleme başlatıldığını bildirdi. Dursun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımıza gönül vermiş vatandaşlarımıza hakaret etmek kimsenin haddine değildir. İlçemizde yaşanan olay sonrasında mevzubahis işletmeyle ilgili inceleme başlatılmıştır." ifadesini kullandı. Yapılan inceleme sonucunda, ruhsata aykırılıklar tespit edildiğini aktaran Dursun, şunları kaydetti: "Bu çerçevede tutanak tutulmuştur. Tutanağa istinaden yarın itibarıyla gerekli cezai işlemlere devam edilecektir."

.

2023-05-29T21:19:15Z dg43tfdfdgfd