ALADAğ’ıN MUHTEşEM MANZARASı SEYIR TERASıNDAN IZLENEBILECEK

Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, yeniden göreve seçilmesi halinde Aladağ Mahallelisinin muhteşem manzarasının izlenebilmesi için seyir terası yapacaklarını ifade etti.

Başkan Fırıncıoğlu, yaptığı açıklamada yeni dönem projeleri arasında yer alan “Mustafa Kemal Atatürk 100. Yıl Seyir Terası ve Piknik Alanı” projesinin detaylarını anlattı. Projenin Bartın’a vizyon katacağını belirten Başkan Adayı Fırıncıoğlu, "Bartın Belediyesi olarak şehrimizin doğal güzelliklerini daha da erişilebilir kılmak ve siz değerli halkımıza yeni dinlenme ve keyif alanları sunmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Bu kapsamda, Bartın’ın en güzel manzaralarından birine sahip olan Aladağ Mahallesi Kanlıtürbe Mevkii’nde, muhteşem bir seyir terası ve piknik alanı inşa edeceğiz. Bartın’ın doğal güzelliklerini kuşbakışı izleme imkanı sunacak olan seyir terası, ziyaretçilere unutulmaz manzaralar sunacak" dedi.

Hayata geçirilecek proje ile insanların huzuru, keyfi bir arada hissedebileceğini anlatan Başkan Fırıncıoğlu, "Vatandaşlarımızın bir araya gelip doğanın tadını çıkarabilecekleri geniş piknik alanları, dinlenme ve keyif dolu vakit geçirmelerine imkan tanıyacak. Doğal güzellikler arasında huzuru ve keyfi bir arada hissedebileceğimiz bir ortam olacak. ayrıca vatandaşlarımız, piknik masaları ve şemsiyelerle donatılmış bu alanlarda doğanın tadını sonuna kadar çıkarabilecek. Seyir terası ve piknik alanına kolay ulaşım sağlamak için gerekli düzenlemeler yapılacak. Ayrıca, tuvalet ve çöp konteynerleri gibi temel ihtiyaçları karşılayacak altyapı da oluşturulacak. İnşallah bu projeyi halkımızın 31 Mart’ta teveccüh göstermesi halinde hayata geçireceğiz. Bunu birliğin gücüyle başaracağız.”

Başkan Fırıncıoğlu, seyir terası ve piknik alanı yapımının da içerisinde bulunduğu toplam 35 projenin de birliğin gücüyle hayata geçirileceğini de kaydetti.

2024-03-28T14:55:37Z dg43tfdfdgfd