KUZENI DE KADıN KATILIYDI! BıçAKLAYıP BAşıNDA öLMESINI BEKLEDI!

Dilem Gül Karlı, 1 ay önce boşanma kararı aldığı eşi Ferhat Karlı tarafından yedi kez bıçaklandı. Genç kadının başında ölmesini bekleyen Karlı, tutuklandı.

Başakşehir'de yaşayan ve daha önceki evliliğinden 2 çocuğu olan Dilem Gül Karlı (24), 5 ay önce Ferhat Karlı ile evlendi. Eşi ile aralarındaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle Karlı 1.5 ay kadar önce boşanma kararı alarak babasının evine yerleşti. Genç kadın, bu sürede eşinden tehditler almaya başladı. Geçtiğimiz cumartesi günü Karlı, Başakşehir'e bir kız arkadaşıyla iftara giden Dilem Gül Karlı'nın yolunu keserek konuşmaya çalıştı.

'MESAJLARINI YAKALADIM'

Genç kadın uzaklaşmaya çalıştığı sırada ise yanındaki ekmek bıçağıyla kadını sırtından 7 kez bıçakladı. Dilem kanlar içinde yere yığılırken, eşi başında ölmesini bekledi. Polis ekipleri yaralı eşinin başında bekleyen Karlı'yı gözaltına aldı. Ağır yaralanan Dilem Karlı'nın yaşam mücadelesi devam ederken, Karlı tutuklandı. Karlı emniyette verdiği ifadede, bir ay önce boşanma kararı aldıklarını, eşinin Küçükçekmece'de ailesiyle kaldığını ama ara sıra görüştüklerini söyledi. Karlı, eşinin kendisini aldattığını, ayrı yaşadıkları süre içinde telefonunda başka erkeklerle konuşmalarını yakaladığını iddia etti.

SEVİLAY'IN KATİLİYLE AMCA ÇOCUKLARI

Pendik'te geçtiğimiz ay Sevilay Karlı (35), 5 ay önce boşandığı eski eşi Ümit Karlı tarafından 13 yerinden bıçaklanarak öldürülmüştü. Sevilay Karlı'yı öldüren Ümit Karlı'nın, Ferhat Karlı ile amca çocukları olduğu ortaya çıktı.

2024-03-29T06:00:10Z dg43tfdfdgfd