Haber

Trending:


Burdur’da çalınan 2 motosiklet bulunarak sahiplerine teslim edildi

Burdur’da nisan ayında çalınan 2 motosiklet, Denizli’de bulunarak sahiplerine teslim edildi. Olayla ilgili yakalanan 2 kişi adli makamlarca serbest bırakılırken, 1 şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor.


Kütahya'da tefeci operasyonu: 1 kişi gözaltına alındı

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen tefecilik operasyonunda, Kütahya merkezde yapılan arama sonucunda H. K isimli şüpheli gözaltına alındı. Kütahya'da yılbaşından bu yana yakalanan tefeci sayısı 24'e yükseldi.


Biden'dan "üniversite kampüslerinde antisemitizme yer yok" mesajı

İsrail'e verdiği koşulsuz destek dolayısıyla üniversite protestolarında eleştirilen ABD Başkanı Joe Biden, "Amerika'daki hiçbir kampüste ya da başka bir yerde antisemitizme ve nefret söylemlerine veya şiddete yer yoktur." dedi.


Dörtyol’da çalıntı araçla yakalanan şüpheliye 15 bin para cezası

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde çalıntı araçla yakalanan şüpheliye, 15 bin 898 TL para cezası kesildi.


Köyde korkunç olay! Kesik baş her yerde aranıyor

Kastamonu'nun Dere köyünde sulama kanalında başı kesilmiş halde bulunan cesetle ilgili gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı. Cinayetin yasak aşk sebebiyle işlendiği iddia ediliyor.


Başı kesilerek cesedi su kanalına atılan inşaat ustası toprağa verildi

Kastamonu’da öldürüldükten sonra başı kesilerek su kanalına atılan inşaat ustası toprağa verildi.


Öğrencisinin silahla katlettiği okul müdürünün son görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul Eyüpsultan'da Irak asıllı bir öğrencinin, okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu ve silahla vurup öldürdüğü okul müdürü İbrahim Oktugan'ın son görüntüleri ortaya çıktı. Oktugan'ın, Öğretmenler Günü'nde yaptığı konuşmada sarf ettiği "Öğretmenlerin beklediği tek şey vardır; saygı. Saygıda kusur etmeyeceksiniz. Öğretmenlerime hep saygı duydum, öğretmenlerime de hep saygı duyulmasını istedim." sözleri yürek yaktı.


Hakkari’de göçmen kaçakçılarına operasyon: 12 gözaltı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde jandarma ekipleri tarafından göçmen kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı.


Bayraktar AKINCI, deniz üstündeki hedeflere yönelik atış testlerini başarıyla tamamladı

Bayraktar AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA), deniz üstünde seyreden hareketli ve sabit hedeflere yönelik gerçekleştirilen atış testlerini başarıyla tamamladı. Bayraktar AKINCI, milli elektro-optik sistem ve yerli mini akıllı mühimmatları kullanarak deniz hedeflerini başarıyla imha etti. Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde önemli bir kilometre taşını daha geride bıraktı.


Otomobil ile tarım aracı çarpıştı; 2 yaralı

Akçakoca İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında patpat tabir edilen tarım aracı ile otomobil çarpıştı. Otomobil şarampole uçarken kazada 2 kişi yaralandı.


TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu Erzincan'da İncelemelerde Bulundu

TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu üyeleri, Erzincan'da kayan liç yığınında incelemelerde bulundu. Komisyon üyeleri, maden sahasında yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar'dan bilgi aldı.


Payas’ta çıkan ev yangını söndürüldü

Hatay'ın Payas ilçesinde çıkan ev yangını itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.


İzmir’de alev alev yanan tarihi bina küle döndü

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan tarihi bir bina alevlere teslim oldu. Binanın içerisinde bulunan ahşap dekorasyonlardan dolayı alevler hızla yayılırken, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yangının diğer yapılara sıçramasının önü kesildi.


KADEM'den H.K.G. davası avukatı Sarı'yı hedef alan Yeni şafak'a tepki

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), tarikattaki istismar davasında, mağdur çocuğun avukatı ve dernek yöneticisi Canan Sarı'yı hedef gösteren Yeni Şafak'a yanıt verdi. KADEM'den yapılan açıklamada, "Yıllarca hukuk kurulumuzda gönüllü olarak görev alan, kadın ve çocukların mağdur olduğu davalarda ücret almadan hak savunuculuğu yapan, halen yine gönül...


Osman Kavala AK Partili isimleri karşı karşıya getirdi

Gezi Davası'nda ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan iş insanı Osman Kavala AK Partili iki ismi karşı karşıya getirdi. Mücahit Birinci, Kavala'nın serbest kalmasını ABD'nin istediğini öne sürerken Tuğrul Türkeş ise Kavala davasının Türkiye'yi zor durumda bıraktığını belirterek Birinci'ye ''Kendisi 'AK Partiliyim' diyor. Babasını eşeliyorsun. FETÖ çıkıyor.'' dedi. Birinci ise ''Bunların damarını yakaladık, bastıkça ciyak ciyak bağıracaklar.'' karşılığını verdi.


TBMM Başkanı Kurtulmuş, Türkiye’nin Meksika Büyükelçiliğini ziyaret etti

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Türkiye’nin Meksika Büyükelçiliğini ziyaret etti. Kurtulmuş, ayrıca Meksika’daki Atatürk anıtına da çelenk bıraktı.


Sinan Ateş iddianamesi kabul edildi

Sinan Ateş cinayetine ilişkin iddianame Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel de Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi.


Emniyette köstebek iddiasına çifte soruşturma

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde 'köstebek' soruşturmasıyla ilgili ortaya atılan iddialar üzerine İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü harekete geçti. Bakanlık tarafından iddiaların araştırılması için mülkiye başmüfettişi görevlendirildi. Müfettişlerin hazırlayacağı raporlar doğrultusunda soruşturmaların seyri belirlenecek.


KADEM: Canan Sarı iftiraya maruz kaldı, gerçeklik payı yoktur

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) basında yer alan bir habere ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada "6 yaşında evlendirilen kız çocuğu davasında mağdurun avukatlığını yürüten Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Avukat Canan Sarı, bugün bir gazetenin manşetten verdiği haberde apaçık bir iftiraya maruz kalmıştır. Sarı'ya yönelik ithamların hiçbir gerçeklik payı yoktur" denildi.


Su dükkanında cinsel istismar! Gizli odada yapılanlar dehşete düşürdü

Bağcılar’da 2019 ve 2023 yılları arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan Metin Şenay’ın 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası talebiyle yargılandığı davada ara karar açıklandı. Duruşmada mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı sanığın cezalandırılmasını talep ederken, mahkeme heyeti Şenay’ın tutukluluk halinin devamına hükmetti. Öte yandan alınan ifadeler kan dondurdu.


Kazdağları’nda asırlardır Hıdırellez’i mezarlıkta kutluyorlar

Balıkesir'in Edremit ilçesi Tahtakuşlar Mezarlığı'nda asırlardır sürdürülen Hıdırellez geleneği, bölgede yaşayan Tahtacı Türkmenleri tarafından yaşatılıyor. Mezarlıkta gerçekleşen Hıdırellez etkinliği büyük ilgi görüyor.


Camide yakalandı doğaya salındı

Camide yakalandı doğaya salındı Antalyanın Gazipaşa ilçesinde, Çile Mahallesi Adanda Mevkii Camii, yılanların meskeni haline geldi. Camide son 20 gün içerinde 3 farklı yılan yakalanarak doğal ortamına bırakıldı. İlginç olay, Çile Mahallesi Adanda Mevkii Camiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cami imam hatibi Sedat Özdemir, akşam namazı ezan...


Kaza tarihinde yurt dışında olan Cemal Demirören ile ilgili yalanlar yargıya taşındı

Demirören Ailesi, Kemerburgaz'daki acı kaza sonrası, resmi makamlarca yürütülen soruşturma kapsamında hiçbir evrakta adı dahi geçmemesine rağmen Cemal Demirören hakkında ortaya atılan mesnetsiz iddiaları yargıya taşıdı. Dava dilekçesinde, Cemal Demirören'in belirtilen tarihlerde yurt dışında olduğuna dair detaylar paylaşıldı.


Kızını taciz eden kişiyi sokak ortasında av tüfeğiyle öldürdü

Adana'da bir baba, kızını taciz ettiğini iddia ettiği şahsı av tüfeğiyle öldürdü. Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Sarıçam Mahallesi'nde meydana geldi. Mehmet. A. kızını taciz ettiği iddiasıyla Sarıçam Mahallesi'ndeki evinin önünde Arda Demir ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mehmet .A. evden av tüfeğini alarak Demir'e ateş etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Demir, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından kaçan Mehmet. A. cinayette kullandığı silah ile polise teslim oldu. Demir'in cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.


CHP Milletvekili Tanrıkulu: Demirtaş ve Yüksekdağ Siyasi Rehinedir

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın yargılandığı davaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu, bu davanın bir siyasi dava olduğunu ve tutuklu olan Demirtaş ve Yüksekdağ'ın birer siyasi rehine olduğunu belirtti. Ayrıca, kullanışlı yargı mensuplarından vazgeçilmesi gerektiğini ve bu davanın AKP'ye bir sabıka kaydı olarak yazılacağını ifade etti.


Tekirdağ’da çevre skandalı: TESKİ aracı dereyi kirletirken böyle görüntülendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (TESKİ) ait araç, Ergene ilçesinde dereye atık bırakırken görüntülendi.


Son 20 günde 3'üncü vaka! Antalya'da camiyi yılanlar bastı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bir cami yılanların meskeni haline geldi. Camide son 20 günde üç yılan yakalanarak doğal ortamına bırakıldı.


Nikahta duaya izin vermeyen memurla ilgili belediye başkanı konuştu

İzmir Karşıyaka'da bir nikah sırasında dua yapılmasına izin vermeyerek dua eden kişinin elinden mikrofonu alan nikah memuru gündem oldu. Memurla ilgili soruşturma başlatılırken Belediye Başkanı Behiye Yıldız Ünsal, "Arkadaşımız kurallara uygun davranmaya çalışmıştır." açıklamasında bulundu. Ünsal, ayrıca "Müslümanlık dua etmekle olmuyor." diyerek memurun, başka dinden insanlar yapsa mikrofonu onlardan da alacağını tahmin ettiğini ifade etti.


"Bastıkça ciyak ciyak bağıracaklar"

Gezi Davası'ndan hüküm giyen iş insanı Osman Kavala AK Partili iki ismi karşı karşıya getirdi. Mücahit Birinci, Kavala'nın serbest kalmasını ABD'nin istediğini öne sürerken Tuğrul Türkeş ise Kavala davasının Türkiye'yi zor durumda bıraktığını belirterek Birinci'ye "Kendisi 'AK Partiliyim' diyor. Babasını eşeliyorsun. FETÖ çıkıyor." dedi. Birinci ise "Bunların damarını yakaladık, bastıkça ciyak ciyak bağıracaklar." karşılığını verdi.


Doski Vadisi’nde mayıs ayında 5 metreyi bulan kar görüntüleri hayrete düşürüyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Doski Vadisi'nde yer alan Mirgezer Üs bölgesinde kar kalınlığı yer yer 5 metreyi bulurken, ekiplerin kar temizleme çalışmaları sürüyor.


Şüphe üzerine durdurulan araçtan kaçak tütün çıktı

Bartın'da polis ekipleri şüphe üzerine durdurulan araçta 54 bin 360 adet içi tütünle doldurulmuş içime hazır sigara ele geçirildi


Hakkari'de 358 bin 430 dolar ile 4 kilo kaçak altın ele geçirildi

Hakkari'nin Derecik ilçesine bağlı Anadağ köyü Beşikağaç mezrasında düzenlenen operasyonda 358 bin 430 dolar ile 4 kilo kaçak altın ele geçirildi.


Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'ten iddianameye tepki: Çocuklarım babamı polisler mi öldürdü diye soruyor

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, suikastla ilgili hazırlanan iddianameye tepki gösterdi. İddianameyi "İçi boş kağıt parçası" olarak değerlendiren Ateş, çocuklarının kendisine "Babamızı polisler mi öldürdü?" diye sorduğunu ve her defasında "Devletimizin polisleri bizi koruyor" yanıtını verdiğini belirtti.


Hatay’da intihar girişimi

Hatay'ın Antakya ilçesinde intihar etmek için binaya çıkan bir vatandaş, ikna çalışmalarıyla intihardan vazgeçirdi.


Resmi Gazetede bugün (08.05.2024)

Resmi Gazetede bugün (08.05.2024) YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ YÖNETMELİKLER -- Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ve İdari Yargı Ön Sınavı Yönetmeliği -- Elektronik Haberleşme Sektöründe Hizmet Kalitesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik TEBLİĞLER -- Makine ve Elektrik Grubu İş Ekipmanları Teknik Komitelerine Dair Tebliğ -- 3N Mobil Hab...


CHP Niğde İl Kadın Kolları Başkanı Yaşar ve yönetimi istifa etti

CHP Niğde İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Yaşar, yaşadıkları haksızlıklar nedeniyle CHP İl Kadın Kolları Başkanlığından yönetimiyle birlikte istifa ettiğini açzıkladı.


TBMM'de "1400 sene" tartışması! CHP ve AK Partili vekiller arasında tansiyon yükseldi

TBMM'de CHP'li Umut Akdoğan'ın, Deniz Gezmiş'in idamının yıl dönümü dolayısıyla yaptığı konuşmada "Ey zalimler, ister kaymakam olun ister vali, ister hakim olun ister savcı, ister vekil olun ister bakan, boşa çiğniyorsunuz yalan dünyayı. 1400 senedir yapıyorsunuz bunu." sözleri tansiyonu yükseltti. AK Partili Leyla Şahin Usta, "1400 senedir demek bu ülkenin Müslümanlarına çok ciddi iftira ve hakaret etmek demektir." diyerek, Akdoğan'ın özür dilemesini istedi.


Mağdur çocuğun annesi sinir krizi geçirdi! Sapık sucu, hakim karşısına çıktı

Bağcılar'da su bayiinde yaptığı özel odada 4 çocuğu istismar ettiği iddiasıyla tutuklanan ve hakkında 331 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Metin Şenay'ın yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü. Mahkeme, mütalaaya karşı savunmaların hazırlanması için duruşmayı 4 Haziran'a erteledi.


Son dakika: Süper Loto çekilişi sonuçları belli oldu! 7 Mayıs 2024 Süper Loto bilet sonucu sorgulama ekranı!

Haftanın üç günü çekilen Süper Loto'da bu akşam çekiliş heyecanı yaşandı. Merakla beklenen, Süper Loto çekilişi 21:30'da gerçekleşti. Bugün çekilen Süper Loto'da bilet sonucu sorgulama işlemi başladı. İşte Süper Loto sonucu sorgulama ekranı...


Kırklareli'nde ormanlık alanlara girişler 1 Kasım'a kadar yasaklandı

Kırklareli Valiliği tarafından kent genelindeki ormanlık alanlara girişler 1 Kasım'a kadar yasaklandı.


İzmirde tarihi binada yangın

İzmirde tarihi binada yangın Yangın, saat 22.15 sıralarında Konak ilçesi Basmane semti 1300. Sokakta bulunan tarihi bir binada çıktı. Tarihi binadan yükselen dumanları gören çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, bina içerisinde mahsur kalan bir kadın ç...


DSİ yedek atama bilgilerini açıkladı!

Devlet Su İşleri (DSİ) sözleşmeli memur alımları için 4. Yedek atama adayları ve atamaya esas belgeleri açıkladı. ”Peki en düşük puanlı atamalar hangi kadroda? Atama süresi ve Atama belgeleri neler?” gibi soruların yanıtları işte sizlerle...


Sinop’ta hırsızlık zanlısı yakalandı

Sinop'ta yağma, iş yerinden ve kurumdan hırsızlık yapan şahıs yakalandı.


Sinan Ateş cinayetine ilişkin sıcak gelişme

Sinan Ateş cinayetine ilişkin sıcak gelişme Olaya ilişkin hakkında işlem yapılan 22 sanık, "tasarlayarak öldürme", "öldürmeye teşebbüs" "suça azmettirme" ve "suça yardım etme" suçlarından yargılanacak. Mahkeme, dava için duruşma günü belirleyecek. Başsavcılık, 30 Aralık 2022de Ankaranın Çukurambar semtinde Sinan Ateşin silahla öldürüldüğü, beraberi...


Tatil için Almanya’dan geldiği Antalya’da boğularak hayatını kaybetti

Almanya'dan 1 aylığına tatil için Antalya'ya gelen 59 yaşındaki adam, denizde boğularak hayatını kaybetti.


Devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti

Nevşehir’in Merkez ilçesine bağlı Sulusaray beldesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti.


Eyüpsultan’da yabancı uyruklu öğrenci tarafından öldürülen okul müdürünün cenazesi Adli Tıp Kurum’undan alındı

İstanbul Eyüpsultan’da yabancı uyruklu bir öğrenci tarafından vurularak öldürülen okul müdürünün cenazesi ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan alındı.


Ankara’da hareket eden araç kadının ayağını ezdi

Ankara'da park halindeki aracını çalıştıran sürücü, fart etmediği kadının ayağını ezdi.


Burhaniyeli güvenlik görevlisi gözyaşları arasında toprağa verildi

Burhaniye ilçesindeki Balıkesir Çiftçi Eğitim Merkezi'nde (BAÇEM) güvenlik görevlisi olarak görev yaparken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Muhammet Yavaş, gözyaşları arasında toprağa verildi.


İtalya'nın Sicilya Adası’nda orman yangını

İtalya’nın güneyindeki Sicilya Adası’nın batısındaki Castelammare del Golfo beldesi civarındaki Inici dağında çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale ediliyor. Yakındaki bazı yerleşim yerlerini de tehdit ettiği görülen yangını söndürme çalışmalarına iki Canadair uçağı da destek veriyor.