Müzik Video

Trending:


Artvin’de dereye düşen yavru karacayı kurtarma operasyonu

Artvin'in Borçka ilçesinde nehre düşen karacayı kurtarmak için belediye çalışanı kendini tehlikeye atarak azgın suya daldı. Karacayı derede gören Serdar Korkmaz, tereddüt etmeden buz gibi sulara girerek, karacayı kurtardı.


Van'da yıldırım düşmesi sonucu 1 korucu şehit oldu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Van'ın Çatak ilçesinde Belbuka üs bölgesi yolu Hırsız Tepe güvenlik noktasına yıldırım düşmesi sonucu Güvenlik Korucusu Çetin Şeylan'ın şehit olduğunu duyurdu.


Malatya’da tır ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü

Malatya’nın Arguvan ilçesinde tır ile kamyonetin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.


Sapağı kaçıran otomobil geri gelirken faciaya yol açıyordu: 2 yaralı

Sakarya’nın Arifiye ilçesi D-650 kara yolunda terminal sapağını kaçıran otomobil, geri geldiği esnada tır ile çarpıştı. Meydana gelen kaza neticesinde otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.


Adana'da TIR'ın otomobile çarptığı an kamerada

Adana'da tarsus-Pozantı Otoyolu'nda kontrolden çıkıp karşı şeride geçen TIR, otomobile çarptı. Bu anlar, otomobildeki yolcunun cep telefonuyla görüntülendi. Görüntüyü çeken yolcunun durumunun ağır olduğu belirtilirken, zincirleme kazada yaralanan 6 kişinin tedavisi sürüyor.


Sünnet cemiyetine çok az kalmıştı, peleriniyle uğurlandı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde okuldan sıra arkadaşı olan kuzeninin elindeki tüfeğin ateş alması sonucu hayatını kaybeden 9 yaşındaki Miraç Güvenir sünnetlik peleriniyle son yolculuğuna uğurlandı. Miraç'ın 9 Haziran’da sünnet düğününün olacağı ortaya çıktı. Miraç son yolculuğuna uğurlanırken sünneti için alınan pelerini tabutunun üzerine serildi.


Sinop'ta Taksiciler Havaalanında Yolcu Alamadıkları İçin Sıkıntı Yaşıyor

Sinop'ta taksiciler, havaalanında servis taşımacılığının başlamasıyla birlikte yolcu alamadıklarını belirterek sıkıntı yaşadıklarını ifade etti.


Soma maden şehitlerinin ailelerinin onuruna akşam yemeği verildi

Manisa'nın Soma ilçesinde 10 yıl önce yaşanan maden kazasında hayatını kaybeden 301 işçinin ailelerinin onuruna akşam yemeği verildi.


Silah fabrikalarını denetleyen Kim Jong-Un hedefe atış yaptı

Silah fabrikalarını denetlediği sırada keskin nişancı tüfeği ile atış yapan Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un'un neşeli halleri dikkat çekti.


Mayıs ayında yağan kar Muş'ta ulaşımın aksamasına neden oldu

Muş’ta dün gece etkili olan kar yağışı yüksek kesimlerde ulaşımın aksamasına neden oldu. 112'ye yapılan ihbar üzerine il özel idare ekipleri bölgeye sevk edildi. https://haberglobal.com.tr/gundem/mayis-ayinda-yagan-kar-musta-ulasimin-aksamasina-neden-oldu-343637


Buharkent’te minibüs durağa daldı

Aydın'ın Buharkent ilçesinde meydana gelen 3 araçlı zincirleme trafik kazasında, kontrolden çıkan minibüs yolcu durağına daldı. Olayda şans eseri yaralanan olmadı.


İETT Otobüsü Patates Yüklü Kamyonete Çarptı: Seyyar Satıcı, Şoförü 'Canını Alacağım' Diye Böyle Tehdit Etti

İstanbul Gaziosmanpaşa'da İETT otobüsü, hatalı şekilde park eden seyyar satıcının patates yüklü kamyonetine çarptı. Kazanın ardından çıkan arbedede şoförün kolu kırıldı. Olay cep telefonu tarafından kaydedildi.


İsrail askerleri Refah’ta BM aracına ateş açtı: 1 ölü, 1 yaralı

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin Refah kentinde Birleşmiş Milletler’e (BM) ait bir araca ateş açması sonucu 1 BM personeli hayatını kaybetti, 1 BM personeli de yaralandı.


Kahramanmaraş’ta çeşitli suçlardan aranan 54 şahıs tutuklandı

Kahramanmaraş’ta çeşitli suçlardan aranan 117 şahıstan 54’ü tutuklandı.


Sivas'ta silahlı kavga cinayetle bitti!

Edinilen bilgiye göre, Kardeşler Mahallesi 38. Sokak'ta bulunan bir iş yerinde henüz tespit edilemeyen bir nedenle iki taraf arasında kavga çıktı. İddiaya göre, kavga sırasında C.K. (55), tabancayla M.Ö. (50) ve Sadullah Kaya'nın (33) üzerine ateş açtı. Kaya olay yerinde hayatını kaybederken M.Ö. ağır yaralandı. Olay sonrası C.K. suç aletiyle birlikte polise teslim oldu. Eskişehir'de baba dehşeti! Hayvanların bakımını yapmayan oğlunu öldürdü...


Kastamonu'nun siyezi Orta Doğu pazarına açılacak

Orta Doğu'dan Kastamonu'nun İhsangazi ilçesine gelen turistler, geçmişi 10 bin yıl öncesine dayanan ve "Hitit buğdayı" olarak anılan siyez için çalışma yürütüyor.


Isparta merkezli dolandırıcılık operasyonuna 6 tutuklama

Isparta merkezli dolandırıcılık operasyonuna 6 tutuklama Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)- ISPARTA merkezli 4 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheliden 6'sı tutuklandı. Isparta Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne müracaatta bulunan bir vatandaş, sosyal medya platformunda yatırım reklamı gördüğünü...


Beyşehir’de bitkin vaziyette bulunan tilki yavrusu koruma altına alındı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde bitkin vaziyette bulunan yavru tilki, hayvanat bahçesinde koruma altına alındı.


Esnaflar Germencik Belediyesi’ne çim biçme makinesi hediye etti

Aydın'ın Germencik ilçesinde 3 esnaf, ilçe belediyesine 3 adet çim biçme makinesi bağışladı. Esnaflara teşekkür eden Belediye Başkanı Burak Zencirci, “Hepimiz Germencik’in birer evladıyız bilinciyle sergiledikleri manevi yaklaşım hediyelerin önem ve değerini katbekat arttırıyor” dedi.


Ankara'da dehşet! Komiser yardımcısı Veysel Öztürk, ailesini katletti

Hatay'da görev yapan komiser yardımcısı Veysel Öztürk, izinli geldiği Ankara'daki evinde eşi ve 2 çocuğunu silahla vurup öldürdükten sonra kendi yaşamına son verdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Engelli eğitim merkezi öğrencileri sergi açtı

Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi öğrencileri 10-16 Mayıs Engeliler Haftası etkinliklerle kapsamında sergi açtı.


Esenyurt'ta elektrik hattında patlama

Esenyurt'ta bir apartmanın önünde çalışma yapan vincin yüksek gerilim hattına takılması sonucu yeraltı elektrik hattında meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı.


Diyarbakır'da kısa süreli sağanak yağış etkili oldu

Diyarbakır'da kısa süreli sağanak yağış etkili oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda, bölgede kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi.


BM, bölgesel gelişmelerin Yemen'e etkisine karşı uyardı

Birleşmiş Milletler (BM), Gazze ve Kızıldeniz'deki gelişmelerin Yemen'de istikrarsızlığı tetiklediğine karşı uyararak, barışçıl ve adil çözümün baltalanmaması gerektiğini bildirdi.


Edirne’de alkollü minibüs şoförü: "Ehliyetime el konulması çok iyi oldu"

Edirne’de alkollü şekilde direksiyon başına geçen minibüs şoförü, yolcuların ihbarı üzerine yakalandı. Ehliyetine el konulan sürücü, "Ehliyetime el konulması çok iyi oldu. Gider çay ocağında çalışırım. Alkol almayan bir insan bu araçları kullanamaz" dedi.


Bursada dehşet! Ölen de öldüren de 9 yaşında!

Bursada dehşet! Ölen de öldüren de 9 yaşında! Bursada yürek yakan olay, dün saat 14.30 sıralarında Orhangazi ilçesine bağlı kırsal Heceler Mahallesinde meydana geldi. ANNEANNESİNİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLAYACAKTI DHAda yer alan habere göre ilkokul 3üncü sınıf öğrencisi olan Miraç Güvenir (9), ailesiyle birlikte Anneler Gününü kutlamak için anneannesini...


Türkiye’nin ilk Yaban Hayatı Araştırmaları Enstitüsü açıldı

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) bünyesinde Yaban Hayatı Araştırmaları Enstitüsü Araştırma İstasyonu kuruldu. Açılışta konuşan Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, "Yaban Hayatı Araştırmaları Enstitüsü Türkiye’de bir ilk. Yaban hayatını bir öğretim üyesi grubuyla araştırmak bir enstitü çatısı altında bir ilk olacak" dedi.


Bayrampaşa’da uygunsuz halde yakaladı: Saldırıya uğradı

Bayrampaşa’da, iddiaya göre bodruma girerek uygunsuz davranışlarda bulunan çifti uyaran kadın saldırıya uğradı. Kadının evi de taşlanırken o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.


Bakan Yumaklı açıkladı:318 bin genetik materyal, gen bankalarımızda koruma altında

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ata tohumu projelerine dikkati çekerek, “Tarımsal üretimin teminatı olan 318 bin genetik materyal, gen bankalarımızda koruma altında” dedi.


Şırnak’ta son bir haftadaki kaçakçılık operasyonlarında 4 tutuklama

Şırnak’ta son bir haftadaki kaçakçılık operasyonlarında 4 tutuklama Sekvan KÜDEN/ŞIRNAK, (DHA)- ŞIRNAK'ta polis ekiplerinin son bir haftada gerçekleştirdiği kaçakçılık operasyonlarında gözaltına alınan 44 şüpheliden 4’ü tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, kent merkezi, ilçeler ve H...


Bangladeş'te korkunç kaza! Takla atan savaş uçağı piste çarpıp alev aldı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Bangladeş'te "Top Gun" filminden esinlenerek düzenlenen gösteride düşük irtifada üç defa takla atan Yakovlev Yak-130 tipi savaş jeti, piste çarptı. Pistte sürüklenmesinin ardından alev alan uçaktaki iki pilot fırlatma koltuğuyla uçaktan atladı. Pilotlardan biri kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, diğerinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza anı kameraya yansıdı.


Karı koca çifti vurmuş kadın ölmüştü! İşte saldırının nedeni!

Karı koca çifti vurmuş kadın ölmüştü! İşte saldırının nedeni! İstanbulda olay, dün 19.00 sıralarında, Esenyurt ilçesi Fatih Mahallesinde meydana geldi. 3 çocukları bulunan Sema Dilekçi (44) ve Murat Dilekçi (45), Ünverdi Caddesi üzerinde giyim mağazası işletiyordu. OĞLUNUN HUSUMETLİSİ TAKİP ETTİ DHAda yer alan habere göre akşam saatlerinde Dilekçi ...


Adana'da sağanak ve fırtına; ağaçlar devrildi, yollar suyla doldu

Adana'da etkili olan fırtına ve sağanak nedeniyle ağaçlar devrildi, yollar göle döndü.


Gazi Kars Platformu, Kars Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü’nün kapatılmasını istemiyor”

Gazi Kars Platformu Kars Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü’nün Erzurum’a taşınması gündemiyle toplandı.


Samsun'da sit alanında kaçak kazı yapan 5 şüpheliye suçüstü

Samsun'da sit alanında kaçak kazı yapan 5 şüpheliye suçüstü Emre ÖNCEL/SAMSUN, (DHA)- SAMSUN’un Atakum ilçesindeki sit alanında kaçak kazı yapan 5 şüpheli, gözaltına alındı.İl Jandarma Komutanlığı Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçedeki Akalan Kalesi Sit Alanı bölgesinde kaçak kazı yapıldığı bilgisine ulaşması üzerine çalışma başlattı. ...


Kanalı basıp iş adamını darp eden 7 kişiye 79 yıl ceza

Kayseri'de yerel bir televizyon kanalının sahibi Azim Deniz ile konuğu iş adamı Sedat Kılınç'ı darp ettiği iddiasıyla yargılanan 7 kişiye, toplamda 79 yıl 9 ay hapis cezası verildi.


Tarihi İpekyolu’nda nefes kesen yarış

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Sevindikli ve Sipahiler Köyü arasında Tarihi İpekyolu güzergâhı üzerinde Ulusal ve Uluslararası Atlı Dayanıklılık Yarışması düzenlendi.


Kimi emekli oldu kimi yaşlılık aylığı aldı, polis bu oyuna dur dedi

Sivas’ta sahte engelli raporuyla kamu zararına yol açtıkları iddiasıyla gözaltına alınan 12 şüpheliden 10'nu tutuklandı.


Sel sularına kapılan araçtaki 2 kişi yaralandı

Kuvvetli yağışın etkili olduğu Hatay'ın Dörtyol ilçesinde köprüden geçtiği esnada taşan derenin sularına kapılan araçtaki 2 kişi yaralandı.


Eski sevgilisini çocuğunun gözü önünde öldüren zanlıya ’ağırlaştırılmış müebbet’ istemi

Adana'da kendisi ile barışmak istemeyen eski sevgilisi Bahar Torun'u (40) oğlunun yanında öldüren tutuklu sanık Burak Acar (41) hakkında 'ağırlaştırılmış müebbet' istemiyle dava açılırken, tutuklu sanık ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak.


Başakşehir'de gölette boğulan kardeşlerle ilgili acı detaylar

Başakşehir'de girdikleri gölette boğularak can veren 11 ve 17 yaşlarındaki Mısır uyruklu kardeşlerle ilgili kahreden detaylar ortaya çıktı. Kardeşlerin cansız bedenlerinin sudan birbirlerine sarılmış halde çıkarıldığı, babalarının da 9 yıl önce Mısır'da bir trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.


Dron gören kedilerin tepkileri kamerada

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde haber çalışması için havalanan dronun peşine düşen kedilerin o anları gülümsetti. Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde haber çalışması için havalanan dronu fark eden bir grup meraklı kedi, dronun peşine düştü.


Milli Savunma Bakanlığı: Pençe-Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 4 bölmeli bir mağarada çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesinin ele geçirildiğini açıkladı.


Dubleks evin çatısında çıkan yangın köylüleri seferber etti

Dubleks evde çıkan yangın köylüleri seferber etti. Köylüler, alevleri söndürebilmek için yoğun çaba harcarken evin çatı katında maddi hasar meydana geldi.


Gaziantep'te aile katliamı yapan babadan gazetecinin sorusuna tek cümlelik yanıt

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde bir şahıs, aile içi tartışma sonucunda eşini öldürüp, oğlu ile damadını silahla yaraladı. Olayın ardından polise teslim olan şahıs, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Eşini öldüren şahıs, adliyeye sevki sırasında bir gazetecinin "Pişman mısınız?" sorusu üzerine, "Pişmanım." dedi.


Cezaevinde 76 kişi zehirlendi

Cezaevinde 76 kişi zehirlendi Kampüste bulunan cezaevlerinde öğle yemeğinden sonra rahatsızlanan 62si hükümlü 14ü personel 76 kişi, 112 Acil Sağlık ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı. Fotoğraf: AA 16 hükümlü ve 11 cezaevi personeli, tedavilerinin ardından taburcu edildi. 46 hükümlü ve 3 personelin tedavisi sürüyor. Fotoğraf: AA İncelenmek ...


Tekirdağ'da leylek "Gelendost"un hareketleri 24 saat izlenecek

Tekirdağ'da Naip Mahallesi'nde 20 yıldır aynı yuvada konaklayan ve mahallelinin "Gelendost" ismini koyduğu leyleğin hareketleri canlı yayınla takip edilecek.


Nihal Candan'ın sevgilisinden 14 sayfalık ifade! 'Örgütün yapısından bahsetti...'

Cezaevinde 37 kiloya kadar düşünce tahliye edilen, sosyal medya fenomeni Nihan Candan'ın tutuklu eski polis memuru sevgilisi Onur Apaydın'ın avukatları müvekkilinin 14 sayfalık ifadesini içeren dilekçeyi mahkemeye vermek üzere adliyeye geldi. Adliye önünde açıklama yapan Avukat Ayşenur Çolak, “Onur Bey, çetenin lideri değildir. İfade de belirtildiği gibi bahsedilen örgüt, bilinen bir örgüt Sarallar örgütüdür. Onur Bey kendi ifadesinde Sarallar...


Isparta'da 6 katlı apartman dairesinde patlama: 1 yaralı, bina mühürlendi

Isparta'da Keçeci Mahallesi'nde bulunan 6 katlı apartmanın zemin katındaki dairesinde patlama meydana geldi. Olay yerine gelen ekiplerin ilk incelemesinde gaz kokusu tespit edildi. Güvenlik gerekçesiyle bina tahliye edilerek gaz kaçağı tespit edilene kadar mühürlendi. Patlamada yaralanan 1 kişi hastaneye kaldırıldı. Patlamaya ilişkin inceleme başla...


Amsterdam Üniversitesi'nde öğrenci olduğu tahmin edilen bir kişi tutukladı

Hollanda polisi, Filistin'e destek amacıyla Amsterdam Üniversitesi’nin Roeterseiland kampüsündeki binada yerleşme eylemi yapan göstericilere müdahale etmeye devam etti. Polis, Amsterdam Üniversitesi'nde öğrenci olduğu tahmin edilen bir kişiyi tutukladı.