Haber

Trending:


1 kişiye mezar olan teleferik, 5 günün ardından yere indirildi

Antalya'da 1 kişinin ölümüne, 7 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazası sonrasında 5 gün havada asılı kalan 36 kabin, halatlı sistemin çalıştırılması ile yere indirildi.


Diyarbakır’da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Diyarbakır-Şanlıurfa kara yolunda otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.


Erzincan'da maden kazasıyla ilgili araştırma komisyonu kuruldu

Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen maden kazasında 9 işçi toprak altında kaldı. TBMM'de kurulan İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Komisyon başkanlığına AKP Antalya Milletvekili Atay Uslu seçildi.


Samsun'da Şiddetli Fırtına Hayatı Olumsuz Etkiledi

Samsun'da aniden etkili olan şiddetli fırtına, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Rüzgarın hızı saatte 70 kilometreye kadar çıkarken, evlerin balkonlarında bulunan cisimler cadde ve sokaklara düştü. Fırtına nedeniyle bazı ev ve işyerlerinde maddi zarar meydana geldi. Yaklaşık yarım saat süren fırtınanın ardından Samsun'da hayat normale döndü.


Derecik’te sığır balıkçılı görüldü

Hakkari'nin Derecik ilçesinde, ilk kez sığır balıkçılı kuşu görüldü.


Asya evi terk etmek istedi!

Asya evi terk etmek istedi! İstanbulda kan donduran kadın cinayeti, sabah saat 09.00 sıralarında, Çatalca ilçesinde, Ferhatpaşa Mahallesi Bayır Sokakta meydana geldi. EVİ TERK ETMEK İSTEDİ KOCASI VURDU DHAda yer alan habere göre Asya C. ile eşi Bahattin C. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Asya C, evi terk etmek istedi. O sırada Baha...


İranlı şüpheli taksiciyi bıçaklayarak öldürdü

İranlı bir şüpheli, 60 yaşındaki bir taksiciyi bıçaklayarak öldürdü. Şüpheli, para çalmak amacıyla taksiciye binmiş olduğunu itiraf etti.


Bine yakın insana mezar olan Rönesans Rezidans davasının ilk duruşması bugün görülüyor

Hatay'da asrın felaketinde bine yakın insana mezar olan Rönesans Rezidans’a ilişkin dava, Hatay 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen ilk duruşmayla başladı.


Torbacılara 52 personelle şafak operasyonu: 10 gözaltı

Kayseri'de polis ekipleri tarafından torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik 52 personel ile yapılan şafak operasyonunda 10 kişi yakalandı. Operasyonda uyuşturucu madde ve silahlar ele geçirildi. Gözaltına alınan 9 kişi tutuklandı.


Amasya AFAD’dan depremin sarstığı Tokat ve Yozgat’a destek ekibi

Tokat’ın Sulusaray ilçesi merkezli 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Amasya’dan 12 AFAD personeli ve 3 aracın Tokat ile Yozgat illerine görevlendirildiği öğrenildi.


Kenya Genelkurmay Başkanı Ogolla helikopter kazasında hayatını kaybetti

Kenya’daki askeri helikopter kazasında can kaybı 10’a yükselirken, hayatını kaybedenler arasında Kenya Genelkurmay Başkanı Francis Omondi Ogolla’nın da bulunduğu açıklandı.


Karabük'te heyelan nedeniyle 4 ev boşaltıldı

Karabük'te meydana gelen heyelan sonucu 4 ev boşaltıldı. Heyelanın yaşandığı bölgede bulunan istinat duvarının çökmesi sonucu alt tarafta bulunan tek katlı evin çatısına zarar verildi. Polis ve AFAD ekipleri olay yerine sevk edildi ve yapılan incelemeler sonucunda 2'si 2 katlı olmak üzere 4 evin boşaltılmasına karar verildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak şerit çekti.


Okuduğu okulda merdivenden düşen öğrenci yaralandı

Aydın'ın Efeler ilçesinde eğitim gördüğü okulda merdivenden düşen kız öğrenci yaralandı.


Tunceli'de PKK'nın kullandığı 8 sığınak imha edildi

Tunceli'de jandarma ekiplerince düzenlenen 'Şehit Savcı Murat Uzun' operasyonunda terör örgütü PKK'nın kullandığı 8 sığınak, içerisinde 3 el yapımı patlayıcı düzeneği ve yaşam malzemeleri imha edildi. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, "Turizmin yeni adresi Tunceli'de terörün kalıntılılarını süpürmeye devam ediyoruz" dedi.


Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan'dan Türkiye'nin barışçıl rolüne vurgu: Gazze'de ateşkes için tam destek

Başkan Erdoğan ile düzenlenen ortak basın toplantısında konuşan Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan, Türkiye'nin uluslararası anlaşmazlıklardaki barışçıl rolüne vurgu yaparak 'Gazzelilerin zararına olan durumlar için acil ateşkes çağrısına biz de destek sunuyoruz. Ayrıca insani yardımların da engelsiz bir şekilde ulaşması konusunu destekliyoruz.' diye konuştu.


Aydın’da gıda zehirlenmesi şüphesiyle öğrenciler hastanelik oldu

Aydın’ın Efeler ilçesinde yedikleri yemek sonrası rahatsızlanan ortaokulu öğrencileri hastaneye kaldırıldı.


Interpol tarafından mavi bültenle aranıyordu! İzmir'de kaldığı evde yakalandı

Interpol tarafından mavi bültenle dolandırıcılık suçundan aranan Rus uyruklu A.B., İzmir Güzelbahçe'de kaldığı evde yakalanarak gözaltına alındı.


Define ararken mağarayı çökerttiler... 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Bursa’nın İznik ilçesi Gürmüzlü Mahallesi’nde kaçak kazı yapan definecilerden mağarayı çökertti. Göçük altında kalan 3 defineci hayatını kaybetti. Şahıslardan birinin cansız bedeni mağara girişinde, ikisi de mağaranın içerisinde jandarmanın arama kurtarma köpeklerince bulundu. Bursa İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Tekin Aktemur da operasyonu bizzat yerinde yönetti.


3 ay önce eski koca bıçakladı! Şikayetçi olmadı... Keser ve bıçakla öldürdü!

3 ay önce eski koca bıçakladı! Şikayetçi olmadı... Keser ve bıçakla öldürdü! Ankarada tüyler ürperten olay, dün sabaha karşı Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesi 503üncü Sokaktaki Nur Apartmanında meydana geldi. BOŞANDI BİRLİKTE YAŞAMAYA DEVAM ETTİ DHAda yer alan habere göre Birgül Alamur (39) ile 9 yıl önce boşandığı ancak birlikte yaşamaya devam ...


Burdur ve Bucak'ta Çöl Tozu Etkisi

Burdur merkez ve Bucak ilçesinde Afrika'dan gelen çöl tozları etkili oldu. Havadan çekilen görüntülerde tozlu hava görüntülendi. Çöl tozları nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü ve kapalı bir havanın hakim olduğu Burdur'da çöl tozlarının etkisi havadan drone ile görüntülendi. Çöl tozlarının çiftçiler için herhangi bir olumsuzluk oluşturmadığı akside gelen tozların tarım ürünlerine faydalı olacağı da söylenenler arasında.


Babaeski’de tüp yüklü kamyonda korkutan yangın

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde tüp yüklü kamyonun lastikleri alev aldı. İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi faciayı önledi.


Konya polisinden narkotik operasyonu: 7 gözaltı Kilolarca uyuşturucu madde ve binlerce hap ele geçirildi

Konya'da Narkotik ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda tespit edilen 4 araçta kilolarca uyuşturucu madde ve binlerce uyuşturucu hap ele geçirilirken, 7 şüpheli gözaltına alındı. Konya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde yürütülen çalışmalarda, Karatay ilçesi Ereğli Yolu üzerinde uyuşturucu sevkiyatı yaptığı tespit edilen 2 araç takibe alındı. Narkotik ekipleri bir yandan araçları takip ederken diğer yandan da ileride uygulama noktası kuruldu. Uygulama noktasına yaklaşan araçlar takip eden narkotik ekipleri eşliğinde durdurularak araçlarda arama yapıldı. Yapılan aramalarda 15 parça halinde 7 kilo 500 gram skunk maddesi ele geçirilirken, 4 şüpheli gözaltına alındı. Binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi Narkotik ekiplerince uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan çalışmalarda, Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi üzerinde uyuşturucu ticareti yapıldığı değerlendirilen iki araç durduruldu. Araçlarda yapılan aramalarda 16 bin 856 adet uyuşturucu hap maddesi ele geçirildi. Operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı. Narkotik ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçlarından gözaltına alınan 7 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.


Bursa'da facia ucuz atlatıldı: Freni boşalan kamyon eve girdi

Bursa'da freni boşalan kamyon önce elektrik direğine çarptı ardından eve girdi. Kazada yaralanan olmazken evde hasar meydana geldi. Kaza, dün saat 20.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Ortabağlar Mahallesi Huzur Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 ARJ 236 plakalı kamyon sürücüsü rampa aşağıya inerken frene bastığında aracı durduramadığını fark etti. Sürücü önce cadde üzerinde bulunan elektrik direğine ardından da eve çarparak durabildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan olmazken evde hasar meydana geldi. Freni patlayan kamyon vinç ile girdiği evden çıkarıldı. Trafik ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Alibeyköy'de tramvay arızası trafiği felç etti

T5 Alibeyköy-Eminönü tramvay hattında sabah meydana gelen arıza nedeniyle trafikte uzun kuyruk oluştu. Trafikte kalan bir sürücü ise o anları cep telefonu ile kayıt altına aldı.


Çatalca'da eşi Asya Can'ı katletmişti! Cani suç makinesi çıktı... Sosyal medya paylaşımları kan dondurdu

İstanbul Çatalca'da dün eşi Bahattin Can tarafından silahla vurularak öldürülen Asya Can (24) bugün Çatalca Kaleiçi Camii'nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Cani Bahattin Can'ın 3 gün önce ise osyal medya hesabından eşi ile bir fotoğraf paylaştığı, ve 'Belki de cehennem cennete olan aşkından yanıyordur' yazdığı öğrenildi. Öte yandan Bahattin Can'ın 25 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.


Ağrı’da yaralı halde bulunan şahin tedavi altına alındı

Ağrı’da jandarma ekipleri tarafından yaralı halde bulunan şahin tedavi altına alındı.


Tokat okullar tatil mi? 19 Nisan Cuma Tokat okul yok mu?

Saat 18.11'de 5,6 büyüklüğündeki depremle sarsılan ve bazı ilçelerde küçük çaplı yıkımın meydana geldiği Tokat'ta eğitimde son durum merak ediliyor. Peki, Tokat okullar tatil mi? 19 Nisan Cuma Tokat okul yok mu?


Bakan Yerlikaya duyurdu! Kıskaç-12 operasyonlarında 60 FETÖ'cü yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, on dört ilde 14 FETÖ’ye yönelik olarak düzenlenen “KISKAÇ-12” operasyonlarında 60 şüphelinin yakalandığını bildirdi.


Yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalanan Rönesans Rezidans'ın müteahhitti: "Karadağ'a tapu devri için gidiyordum"

Depremin vurduğu Hatay'da yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans ile ilgili dava kapsamında ilk duruşma gerçekleştirildi. Müteahhit Mehmet Yaşar Çoşkun ve diğer sanıklar kendilerini savundu. Duruşmada tutukluluk kararları da verildi.


Sarıyer'de taksici cinayeti ile ilgili yeni gelişme! Zanlı tutuklandı

Sarıyer'de taksiciyi öldürüp aracını çalıp kaçan zanlı tutuklandı.


Motokuryeyi sıkıştırıp kaza yaptırdı, ‘hastam var diyerek gitti

Motokuryeyi sıkıştırıp kaza yaptırdı, ‘hastam var diyerek gitti Zonguldaktaki kaza 15.00 sularında Müftü Mahallesi Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı üzerinde meydana geldi. Motokurye Erhan Demircan idaresindeki motosiklet, iddiaya göre seyir halindeyken ismi öğrenilemeyen otomobil sürücüsünün sıkıştırması sonucu kontrolden çıktı. Demircanın direksiyon ...


Yalova’da 2 hektar ormanın yanmasına neden olan zanlı gözaltına alındı

Yalova’nın Termal ilçesinde 2 hektar ormanın yangının çıkışına neden olduğu ileri sürülen zanlı gözaltına alındı.


Kars’ta baraj kapakları kapandı, eski köy sular altında kaldı

Kars’ta baraj kapakları kapatıldı, hızla yükselen su baraj yatağında bulunan ve içerisinde kilise ile tarihi taş evlerin de bulunduğu eski köy sulara gömüldü.


Alev topuna dönen otomobil kullanılamaz hale geldi

Ankara’da bilinmeyen bir nedenden dolayı yanmaya başlayan otomobil itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü. Alevlere teslim olan araç ise kullanılamaz hale geldi.


Marmaris Belediyesi ve MUSKİ, derelerde temizlik çalışması başlattı

Marmaris Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle dereler başta olmak üzere ilçenin birçok noktasında kapsamlı temizlik çalışmasına başladı. Çalışmaların ilk adresi Marmaris kent merkezinde yer alan Ketenci Deresi oldu.


Son dakika: Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem

AFAD, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.


Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı?

Hastane randevusu alıp gitmeyen vatandaşların durumu tartışma konusu oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu konuda bir açıklama yaparak vatandaşları bilgilendirdi. Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? İşte detaylar!


Türkiyede dün 5 kişi benzer kaza sonucu öldü!

Türkiyede dün 5 kişi benzer kaza sonucu öldü! Siirtte, Merkeze bağlı Meydandere köyündeki bahçesinde çalışan 51 yaşındaki Zeki Sezginin kullandığı traktör, kontrolden çıkarak devrildi. Traktörün altında kalan sürücü ağır yaralandı. HASTANEYE KALDIRILDI KURTARILAMADI AAda yer alan habere göre durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandar...


Öğrenci dehşet saçtı! Öğretmenini bıçakladı

Öğrenci dehşet saçtı! Öğretmenini bıçakladı Diyarbakırın Bismil ilçesinde öğretmenini bıçakladığı gerekçesiyle gözaltına alınan öğrenci tutuklandı. Bismil Cumhuriyet Başsavcılığınca, ilçede bulunan bir lisede erkek öğretmen A.Öyü zil çaldığında derse girmesi için uyardığı öğrenci H.Çnin (18) bıçakla yaralamasına ilişkin başlatılan soruşturma sürüyo...


ABD'den İran'a yeni yaptırımlar

İran'ın İsrail'e düzenlendiği İHA ve füze saldırısının dünyada yankıları devam ediyor. Son olarak ABD, İran'ın askeri sanayisini hedef alan yeni yaptırım uygulamalarını devreye soktu. Biden'ın talimatıyla İran'da İHA üretimi ve testi için çalışan 16 kişi ve 2 kuruma yaptırım kararı alındı.


Yaşlı adamın tırın altında kaldığı kaza anının görüntüleri ortaya çıktı

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde meydana gelen kazada, tırın altında kalan yaşlı adam yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.


Kars’ta jandarma uyuşturucu ele geçirdi

KARS (İHA) – Kars’ta jandarma uyuşturucu ele geçirdi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.


Antalya’da deniz manzaralı 3 bin 500 yıllık 800 metre uzunluğunda sütunlu cadde keşfedildi

Antalya'nın tarihi sembollerinden Hıdırlık Kulesi'nde gerçekleşen arkeolojik kazılarda, Roma dönemine ait 3 bin 500 yıllık 800 metre uzunluğunda sütunlu cadde keşfedildi. Şu ana kadar 100 metresinin gün yüzüne çıkarıldığını belirten Antalya Büyükşehir Belediyesi Etüt Proje Şube Müdürü Ezgi Öz, "Kaleiçi’nin önemli bulgularından biri. Üçkapılar'a kadar uzanıyor ve denize kadar olan bağlantısını bulduk" dedi


Bursa'da mağarada 'define' faciası: 1 kişi öldü, 2 kişi kayıp...

Bursa'nın İznik ilçesi Gürmüzlü Mahallesi Karadere Mevkii'nde 3 arkadaşın bir mağarada kaçak kazı yaptığı sırada kayalar devrildi. Definecilerden birisi göçük sonucu hayatını kaybetti, 2 kişi ise kayıp. İşte detaylar...


Olay anını görüntüledi! Yolcu otobüsünde taciz!


Yozgat’ta 3 ilçede okullar 1 gün süreyle tatil edildi

Tokat’ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremden etkilenen Yozgat’ın 3 ilçesinde okullar 1 gün süreyle tatil edildi.


Restoranda askeri üniforma ile servis yapan şüpheli tutuklandı

Beyoğlu'nda bir restoranda askeri üniforma ile servis yapıldığı anların sosyal medyada paylaşılması üzerine gözaltına alınan Y.J çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Balkondaki sepete nişan almışlar

Rize’de çamaşır asmak için balkona çıkan vatandaş, sepetindeki deliği ve yerde bulunan mermi çekirdeğini görünce şoke oldu.


Mersin'de kazada hayatını kaybeden işçi Osmaniye'de toprağa verildi

Mersin'de meydana gelen kazada hayatını kaybeden işçi Resul Beyazdurma, memleketi Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde defnedildi. Kazada yaralanan sürücü ise Akkuyu Nükleer Santrali inşaatında çalışan bir işçiydi.


Ölü amcasıyla kredi çekmeye gitmişti! Genç kadın bankadan önce soluğu ATM'de almış

Ölü amcasını bankaya götürüp para çekmeye çalışan genç kadın polis ekipleri tarafından yakalanırken, inceleme başlatan ekiplerin dikkat çeken detaylara ulaştığı öğrenildi. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, genç kadının bankaya gitmeden önce ölü amcasını bankamatiğe götürerek para çektirmeye çalıştığını tespit etti.