Gündem

Trending:


Prof. Dr. Korhan Berzeg'e ait olduğu düşünülen kemikler bulundu: Kızından DNA örneği alınacak, hayvanların cesedi parçalamış olma ihtimali üzerinde duruluyor

Kemikleri bulan muhtar "Kafatası yoktu" dedi


Bölgenin ilk kapalı yöntemle tüp açma operasyonu Tatvan’da gerçekleştirildi

Bitlis’in Tatvan ilçesinde Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Mediha Kübra Ceylan tarafından bölgede ilk olan kapalı yöntemle tüp açma operasyonu gerçekleştirildi.


SGK tek tek tespit ediyor! Önce maaş kesintisi yapılıyor sonra ödenen paralar faizi ile alınıyor

Boşandığı eşi ile birlikte yaşadığı tespit edilen kişilere bağlanan dul ve yetim aylığı kesiliyor. Ödenmiş olan maaşların tamamı yasal faizi ile birlikte geri alınıyor. SGK ise böyle bir yola başvurmuş kişilere ağır bir suçlama ile dava açıyor.


İspanya Başbakanı Sanchezden istifa sinyali

İspanya Başbakanı Sanchezden istifa sinyali İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, eşi Begona Gomez hakkında iş dünyasına etki yaptığı ve yolsuzluğa karıştığı iddialarından sonra görevde kalıp kalmamayı düşünmek için kamuya açık tüm siyasi gündemini bir süreliğine iptal ettiğini açıkladı. Aşırı sağcı sempatizanı "Temiz Eller" adlı sendikanın suç duyurusu...


Biden’ın ‘soykırım’ paylaşımına Dışişleri’nden tepki

ABD Başkanı Joe Biden, 24 Nisan dolayısıyla yaptığı paylaşımda 1915 olaylarını “soykırım” olarak niteledi. “Ermeni soykırımı sırasında hayatlarını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuyoruz ve asla unutmama taahhüdümüzü yineliyoruz” ifadelerinin kullanıldığı Beyaz Saray açıklamasında Türkiye’nin ismi geçmezken, Medz Yeghern (Büyük Felaket) ifadesi de yer aldı.


CNN TÜRK bölgede: 57. Alay Vefa Yürüyüşü’nden görüntüler!

Çanakkale Kara Savaşları'nın 109. Yılı Anma Törenleri kapsamında, Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen "57. Alay Vefa Yürüyüşü" başladı. CNN TÜRK ekibinden Arife Yılmaz Çanakkale'de o anları aktardı.


Sultangazide bodrum katında korkutan yangın

Sultangazide bodrum katında korkutan yangın Sultangazide 4 katlı bir binanın bodrum katındaki dairede çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonrası dumandan etkilenen iki kişi ambulansta tedavi edilirken, dairede hasar meydana geldi. BODRUM KATINDAN ALEVLER YÜKSELDİ Yangın, saat 02.30 sıralarında İsmetpaşa Mahallesi 104. Sokak...


Devrim Erbil ile 60 yıl

Coğrafyamızdaki siyasi gelişmeler, Ortadoğu'da yaşanan gerginlikler ve savaşlar yüzünden ülkemizin siyaset ve ekonomi ağırlıklı bir gündemi var. Nasıl olmasın ki uluslararası düzeyde bütün denklemlerin gelip düğümlendiği bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu nedenledir ki kültür sanat dünyasında yaşanan pek çok güzel gelişme haber bültenlerinde, TV programl...


12 yaşındaki kız öğrenciye cinsel istismar! Öğretmene soruşturma!

12 yaşındaki kız öğrenciye cinsel istismar! Öğretmene soruşturma! İzmirin Bayındır ilçesinde bir ortaokulda görevli Fen Bilgisi Öğretmeni F.Ş. (53), 5 Nisanda, o gün görevli olmadığı halde N.T.nin (12) sınıfına geldi. F.Ş., arkadaşlarının yanında N.T.ye iddiaya göre şiddet uygulayıp, cinsel istismarda bulundu. AÇIĞA ALINDI SORUŞTURMA BAŞLATILDI DHA...


TCG Anadolu'nun abisi için özel ekip! Tasarımı 110 kişi yapacak

TCG Anadolu'dan daha büyük milli uçak gemisi için 110 kişilik özel tasarım ekibi kuruldu. İstanbul Tersanesi Komutanlığı'nda tasarımı yapılan gemiye, yerli ve milli insanlı-insansız hava araçları konuşlandırılacak.


Mesleğin son ustaları

Samsun’un Çarşamba ilçesinde çeyrek asırdır ahşap oymacılık mesleğini sürdüren Atanur Parlak, yaptığı işin son ustalarından birisi olduğunu belirterek, gençlerin farklı mesleklere ilgi duyduğunu söyledi.


Korhan Hoca muamması başa döndü

Prof. Korhan Berzeg’in Gönen’de esrarengiz şekilde kaybolmasından 312 gün sonra kimlikleri, kıyafeti ve bazı kemik parçaları evine 4 km. mesafede bulundu. Ancak soru işaretleri bitmedi. Kemiklerin kimlik tespiti için DNA incelemesi yapılacak. Adli Tıp ve emniyet uzmanları gelişmeyi Hürriyet’e yorumladı...


Kütahya’da üzerinde uyuşturucu ele geçirilen şahıs tutuklandı

Kütahya’da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince il girişinde şüphe üzerine durdurulan kiralık araçta bulunan ve üzerinde uyuşturucu ele geçirilen şahıs tutuklandı.


Bayburt’un yeni Müftüsü Bayram Danacı göreve başladı

Bayburt'un yeni Müftüsü Bayram Danacı oldu. Mersin Toroslor İlçe Müftüsü iken Bayburt Müftüsü olan Bayram Danacı, bugün göreve başladı. Danacı'ya ilk hayırlı olsun ziyaretini ise Erzurum Müftüsü Dr. Rüstem Can gerçekleştirdi. Müftü Bayram Danacı’ya hayırlı olsun dileklerini ileten Müftü Can, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.


Yol verme kavgasında tetiği bastılar! Annesiyle yürüyen çocuk vuruldu!

Yol verme kavgasında tetiği bastılar! Annesiyle yürüyen çocuk vuruldu! Afyonkarahisarın İhsaniye ilçesinin Gazlıgöl beldesi Yunus Emre Mahallesinde, dün saat 20.00 sıralarında, plakaları öğrenilemeyen 3 aracın sürücüleri M.Ö. (44), O.E. (25) ve M.K. (27), yol verme meselesi yüzünden kavga etti. TARAFLAR BİR DAHA KARŞILAŞTI DHAda yer alan habere gör...


Okul bahçesindeki serada organik sebzeler yetiştiriyor

Erzincan'da Gül Celal Toraman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okul bahçesindeki serada organik sebzeler yetiştiriyor. Öğrenciler, hem seracılık mesleğini öğreniyor hem de ek gelir elde ediyor. Ürettikleri sebzeler uygun fiyata mahalleli tarafından satın alınıyor.


Kuruçeşme'deki ünlü mekânda tecavüz skandalı; işletme müdüründen garson kıza tuzak!

Gözaltına alınan işletme müdürü M.A., tutuklanarak cezaevine gönderildi


Bakan Bak: "Herkese, tüm dünyaya 'Çanakkale geçilmez' efsanesini anlattılar, gösterdiler"

Çanakkale Kara Savaşları'nın 109'uncu yıl dönümü anma törenleri kapsamında binlerce izci, 57'nci Alay Vefa Yürüyüşü gerçekleştirdi. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak yaptığı açıklamada, 'Herkese, tüm dünyaya 'Çanakkale geçilmez' efsanesini anlattılar, gösterdiler.' dedi.


Betül yaylada ölü bulunmuştu... Kız arkadaş tutuklandı!

Betül yaylada ölü bulunmuştu... Kız arkadaş tutuklandı! Sakaryada olay, geçen pazar günü Sapanca ilçesi Soğucak Yaylasında meydana geldi. Yaylaya kaldirik otu toplamak için giden Erhan Sofuoğlu (48), yayladaki bir evin önünde bir kadının hareketsiz yattığını görüp ihbarda bulundu. HAYATINI KAYBETTİĞİ BELİRLENDİ DHAda yer alan habere göre olay yerin...


Vali Aydoğdu, maden ocağında kayıp işçilerin aileleriyle görüştü

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, İliç ilçesindeki maden ocağında meydana gelen toprak kaymasında, toprak altında kalan işçilerin ailelerini ziyaret etti.


Park halinde araç yandı

Erzincan’da park halindeki araç yandı.


Fransa'dan PKK'ya kıskaç

Fransa'da 11 PKK yandaşı terör örgütüne haraç toplamaktan mahkemeye çıkarıldı, Belçika'daki örgüt TV'si baskınının da Fransız savcısının talebiyle gerçekleştiği öğrenildi.


Araştırma: Stres seviyesi ölçüldü; işte İstanbulluların ilk üç sorunu


Ertuğrul Özkök: Anayasa Mahkemesi Başkanı giderayak hangi hakime "Günahın çok büyük, cehennemliksin" dedi?

Ertuğrul Özkök | Zamanın Ruhu Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ın görev süresi geçen hafta cuma günü sona erdi ve ayrıldı. Ancak giderayak onun ağzından bir “hakime” karşı zehir zemberek sözler okuduk. Üstelik bu sözleri görevinin sona erdiği 20 Nisan günü Anayasa Mahkemesi'nin resmi internet sitesine de kondu. Türk yargısının içine düştüğü d...


Yaban keçisi sürüsü fotokapanla görüntülendi

Erzincan’da sürü halinde yaban keçileri, fotokapanla görüntülendi.


Tezgâh altında saklanan arkadaşına acımadı

İşten eve yemek yemeye dönen Ahmed el-Melhem, eşi S.Ç.’nin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı. El-Melhem, mutfak tezgâhının altında saklanmaya çalışırken bulduğu arkadaşı Memduh S.’yi bacak ve kalçasından bıçakladı.


Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın nafaka savaşı sürüyor: Olay yargıda

Demet Şener önceki gün Bebek’te objektife takıldı. “


Yetenek Sizsiniz programıyla ünlenmişti: İranlı illüzyonist Aref Ghafouri yıllar sonra imajıyla şaşırttı


Çanakkale Kara Savaşları... Şehitlere 109. yıl anması

Çanakkale Kara Savaşları’nın 109’uncu yıldönümünde şehitler ve yabancı askerler törenle anıldı. Törende Solotürk nefes kesen bir gösteri sundu.


Kahramanmaraş’ta 4 yaşındaki çocuk boğazı kesilerek öldürüldü

Kahramanmaraş’ta 4 yaşındaki Sultan Akgül, evlerinin yanındaki samanlıkta boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulundu.


Holding binasına otomatik silahla 43 el ateş açtılar!

Holding binasına otomatik silahla 43 el ateş açtılar! Bursada olay, merkez Osmangazi ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir grup şüpheli cadde üzerinde bulunan holdingin ana binasına saldırı düzenlemek için beyaz bir otomobille geldi. OTOMATİK SİLAHLA KURŞUN YAĞMURU İHAda yer alan habere göre binanın önünden geçtiği esnada aracın camın...


Anzaklar ‘Şafak Ayini’ ile atalarını andı

Çanakkale Kara Savaşları'nın 109'uncu yıl dönümünde Yeni Zelanda ve Avustralya Kolordusu Anzakların anısına 'Şafak Ayini Anma Töreni', Tarihi Gelibolu Yarımadası'ndaki Arıburnu önünde bulunan Anzak Koyu'nda düzenlendi. Yeni Zelanda ve Avustralya'dan gelen binlerce kişi, 109 yıl önce savaşta hayatını kaybeden atalarını törenle andı.


Ahmet Hakan’dan Fatih Altaylı’ya “özel park yeri” yanıtı: Ayrıcalık konularında çok hassasım, dünden itibaren kaldırıp attım

"Sağa sola mütevazılık tavsiye eden Ahmet Hakan’ın ne ayrıcalığı var ki evinin önünde kendisine bir araçlık otopark tahsis ediliyor?"


Doğa yürüyüşünde kaybolan Berzeg'in ölümünde dört sır! Kafatasının olmaması yeni şüpheleri doğurdu

Doğa yürüyüşünde kaybolan Berzeg'e ait olduğu düşünülen kemikler bulundu. İlk izlere 312 gün sonra 4 km uzakta ulaşılması ve kafatasının olmaması yeni şüpheleri doğurdu.


Ücreti beğenmedi berbere kurşun yağdırdı

İSTANBUL Beyoğlu’nda 5 Nisan günü Mustafa D. tıraş olmak için berbere gitti. Saç-sakal tıraşı olduktan sonra ücretin ne kadar olduğunu sordu.


Çin'de yaşanan sele dönüşen şiddetli yağış Guangdong eyaletini vurdu

Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinin kuzey ve batı kesimleri bu ayın başından beri sağanak yağışın etkisi altında bulunuyor.


Girlevik Şelalesi Projesinin değerlendirme toplantısı yapıldı

Erzincan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat başkanlığında Girlevik Şelalesi Projesinin değerlendirme toplantısı yapıldı.


Petrolü hedef aldılar

Türkiye, yıllardır aradığı petrolü bulmaya başladı; Diyarbakır Barosu terörden arındırılan bölgelerde petrol arama çalışmalarına karşı dava açtı.


Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda seferler 72 saat sonra normale döndü

İstanbul Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda 3 gün önce meydana gelen aksaklığın giderilmesiyle 72 saat süren ulaşım krizi sona erdi.


Refah’a operasyon yanıtı... Pentagon’a kritik soruyu yönelttim

Pentagon Sözcüsü Patrick Ryder’a ABD’nin 1.5 milyon insanın sıkıştığı Refah’a İsrail’in olası bir operasyonuna nasıl yaklaştığını sordum. Ryder, ‘sivillerin güvenliğinin dikkate alınması’ gerektiğini belirtirken “İsrail’in Hamas’ı yenmesi gerektiğini kabul ediyor ve anlıyoruz” yanıtını verdi.


Irak'a yumurta ihracatı kapıya dayandı

Başkan Erdoğan'ın Bağdat ziyaretinde bir süredir Türkiye'den yumurta alımını durduran Irak'a yumurta satışının yeniden başlaması yönünde adımlar atıldı.


Komşuda kritik zirve... Türkiye ve Irak'tan ortak karar!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın 13 yıl aradan sonra Irak'a ziyareti iki ülke için önemli iş birliklerini de gündeme getirdi. Özellikle su meselesinin çözümü önemli konuların başında geldi. Bu kapsamda Türkiye sınırları dışındaki Küçük Zap Suyu üzerine ortak baraj inşa edilecek.


Putin açık açık uyarmıştı... ABD, Ukrayna'ya gizlice uzun menzilli füze verdi

Rusya’nın 24 Şubat 2022’de Ukrayna’yı işgal etmesinden bu yana bir ilk yaşandı. Rusya'nın tüm uyarılarına rağmen ABD'nin Ukrayna'ya gizlice uzun menzilli füze verdiği ortaya çıktı.


Eş katiline indirimsiz ceza

ANTALYA Döşemealtı’nda geçen yıl 19 Eylül’de, belediyeden emekli olan kepçe operatörü İbrahim Güzelçolak (49) ile 25 yıllık eşi Nadire Güzelçolak arasında geçimsizlik ve kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı.


"Babamıza en ağır cezayı verin!" Hüküm açıklandı!

"Babamıza en ağır cezayı verin!" Hüküm açıklandı! Antalyada olay, geçen yıl 19 Eylülde saat 12.30 sıralarında, Döşemealtı ilçesi Yeniköy Mahallesi 388 Sokaktaki 2 katlı apartmanın giriş katında meydana geldi. GEÇİMSİZLİK VE KISKANÇLIK TARTIŞMASI ÇIKTI DHAda yer alan habere göre Döşemealtı Belediyesinden emekli olan kepçe operatörü İbrahim Güzelçola...


Ankara'da binanın girişindeki bakkalda çıkan yangın paniğe neden oldu

Ankara'nın Keçiören ilçesinde bulunan bir bakkalda çıkan yangın, 3 katlı binanın üst katlarına da sıçradı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Yangının çıkış sebebi henüz bilinmiyor.


LGS tarihinde değişiklik yok

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavla ilgili, tekrarlanacak seçimler nedeniyle tarih değişikliği yapılmayacağını açıkladı.


Minibüs alev topuna dönmüş 4 kişi ölmüştü! Sürücü kazayı anlattı!

Minibüs alev topuna dönmüş 4 kişi ölmüştü! Sürücü kazayı anlattı! Adanada kaza, önceki gün sabaha karşı Karaisalı ilçesine bağlı Gildirli Mahallesi yol ayrımında meydana geldi. SÜRÜCÜ NAVİGASYON İLE İLERLEMEYE BAŞLADI DHAda yer alan habere göre Mardinden Manisanın Salihli ilçesine gitmek üzere yola çıkan tarım işçilerini taşıyan minibüsün sürücüsü ...


Kuzen dehşeti... Sultan 4, katili 14 yaşında

4 yaşındaki Sultan Akgül, amcasının oğlu 14 yaşındaki A.A. tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Sultan’ı kendisine taş attığı için öldürdüğünü söyleyen A.A., tutuklandı.


Önce oğlunun ayağını ezdiler sonra bıçakla katlettiler... Masraf cinayeti

Restoran işletmecisi Adem Gökhan’ın kardeşi ciple, aynı caddede beyaz eşya dükkânı işleten Ercan Keskin’in oğlu Anıl Keskin’in ayağını ezdi. Adem Gökhan, hastane masraflarını ödemeyince tartışma çıktı. Adem Gökhan ve akrabası Metin Gökhan’ın bıçaklı saldırısına uğrayan Ercan Keskin hayatını kaybetti, oğlu Anıl Keskin yaralandı.