KESINLEşMIş HAPIS CEZASı OLAN 32 YAşıNDAKI 10 çOCUK ANNESI KADıN YALOVA'DA YAKALANDı

Yalova Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Altınova ilçesinde, haziran ayında bir evden 400 bin liralık ziynet eşyası çalınmasıyla ilgili inceleme başlattı.

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde yürütülen soruşturmada polis ekipleri, hırsızlık şüphelisinin Yonca Ura olduğunu belirleyip, önceki gün yakalayarak gözaltına aldı.

10 çocuk annesi olan Ura'nın, Yalova'nın yanı sıra, İstanbul, Bursa, Eskişehir, Sakarya, Kocaeli ve Bilecik'te, başta 'Hırsızlık' olmak üzere 'Yaralama', 'Konut Dokunulmazlığını ihlal,", 'Ruhsatsız silah taşımak" gibi 29 ayrı suçtan hakkında 67 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi.

Altınova ilçesindeki hırsızlık olayının ardından kentten ayrılıp, tekrar hırsızlık yapmak için geri döndüğünü söyleyen Yonca Ura, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesi işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Büyükçekmece'de bir çift, kafe tuvaletinde unutulan telefonu çaldı, Kocaeli'nde iki kadın işyeri sahibini oyalayarak paraları çaldı! O anlar kamerada

2024-07-27T11:05:56Z dg43tfdfdgfd